Tarieven peuteropvang

We hebben nog plek op de donderdagochtend en vrijdagochtend! ( De vrijdagochtend kan eventueel gecombineerd worden met de KDV voor een hele dag opvang)

Download HIER een PDF met Pakketten 2024

Vanaf 2 jaar stromen de kinderen van de Kinderopvang door naar De Peuteropvang. Deze groep bestaat uit een groepje van maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 2 t/m 4 jaar. Samen met twee pedagogisch medewerkers gaat de groep peuters naar boven. De peuters worden door de pedagogisch medewerkers begeleid en spelenderwijs voorbereid op de basisschool. Als afsluiting eten we gezamenlijk een broodje.

Mocht u het leuk vinden dat uw kind ook een paar uurtjes bij ons komt spelen, dan kan hij/zij instromen in onze Peutergroep of wellicht eerst op ons kinderdagverblijf en later doorstromen naar de peuteropvang.

Peuteropvang 40 weken (exclusief schoolvakanties)

Wij bieden elke ochtend peuteropvang, behalve tijdens de schoolvakanties. U kunt echter zelf kiezen hoeveel dagdelen u wenst.

U kunt kiezen uit de volgende (begin) tijden:

Van 07:00-13:00 uur of van 08:45-13:00 uur.

Het uurtarief voor de peuteropvang 40 weken is € 9,95.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kunt u een bijdrage aanvragen bij uw werkgever en rijksoverheid via www.toeslagen.nl of www.belastingdienst.nl. Eventuele extra uren, die naast de contract uren worden afgenomen, worden tegen het zelfde uur tarief in rekening gebracht. Op de website www.kostenkinderopvang.nl kunt u eventueel berekenen wat de netto kosten voor u zullen worden.